Kennis en Ervaring

Na mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de HTS Utrecht heb ik jaren gewerkt als Accountmanager en Salesmanager bij verschillende (inter)nationale ICT-dienstverleners waaronder Unisys, Atos en KPN-Getronics.

Een van mijn laatste commercieel grotere opdrachten was als commercieel directeur van dotXS – later onderdeel geworden van de Solimas-group. Ik heb daar 3 geholpen bij de sales strategie o.a. door het opzetten en ontwikkelen van innovatieve diensten om klanten (van morgen) beter te kunnen bedienen.

Naast mijn commerciële carrière vind ik het even belangrijk en leuk om mij maatschappelijk in te zetten. De wisseling houdt me scherp en de hierbij opgedane kennis en ervaring heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben en dat neem ik allemaal mee in mijn eigen praktijk voor LoosBD.

Ik heb enige politieke ervaringen waar ik veel van heb geleerd. Hoe moet je verschillende partijen benaderen om samen verder te komen? Hoe sluit je coalities en hoe kun je moeilijke onderwerpen begrijpelijk maken en zodanig vertalen dat het ook begrijpelijk is voor een breder publiek?

Of het nu gaat om mijn bijdrage als VVD-raadslid voor de gemeente Arnhem of als mede-initiatiefnemer van het burgerinitiatief dat bijna 10 jaar succesvol heeft gestreden voor de invoering van de donorwet, al deze ervaring neem ik mee in gesprekken met mijn klanten.

Recent heb ik die ervaringen omgezet in een boek “Dat bepaal je zelf” over 10 jaar strijden voor de nieuwe donorwet. Dit heb ik samen geschreven met een journalist/schrijver en is uitgegeven in eigen beheer.

Voor een uitgebreid overzicht van mijn kennis en ervaring verwijs ik graag naar mijn LinkedIN-profiel.

Wil je nader kennis met me maken, wil je meer weten of heb je een idee waar LoosBD van dienst kan zijn, neem dan contact met me op en dan vertel ik je graag meer.