#IpassBy kunst of art ;)

Hoe vaak loop jij ergens voorbij en plots zie iets wat je nooit eerder hebt gezien?

Met dat in gedachte ben ik begonnen met … . Wat? Een zelfbedachte #challenge: één maand schilderen en elke dag één schilderij (maart/april 2022). Of het wat is geworden? Geen idee. Je mag daar je ongezouten mening over geven. Graag zelfs > Tips, tops of flops.

Werken

nadien 😉
Tussen Kunst en Kitsch, dat keken mijn vrouw en dochter afgelopen woensdagavond. Plots riepen ze enthousiast ‘dat is een mooi schilderij’, waardoor ik naar de tv gelokt werd. Ze daagden me uit door te zeggen dat ik zoiets ook had kunnen maken tijdens mijn schilder challenge. Dus wilde ik het tegendeel bewijzen. Om het voor iedereen leuk te maken en om niet van plagiaat beschuldigd te worden 😉 heb ik er exact 127 verschillen in verwerkt.
#skyfall 2 = a remake/upgrade of #flyflower
Op verzoek gemaakt #reflection. Benieuwd wat de opdrachtgevers er van vinden. Zij zochten iets voor op een schouw en tipte me op ‘oude’ spiegels. Ze mogen één werk terugsturen. Wat vind jij?
Hittegolf op komst en nog geen nieuw schildersdoek? Ik heb een remake gedaan van #inclusion. Nu #waterfall.
Organ #donation
Dit werk symboliseert #orgaandonatie en de keuze die jij kan maken #datbepaaljezelf. Nu ik probeer kunstenaar te zijn (met de #ipassby) kon een werk rond de nieuwe donorwet niet uitblijven. Voor mij maakt het niet uit wat je kiest, als je maar kiest. Dat is in Nederland nu beter geregeld. En hopelijk geven zo meer mensen het leven door. Wat vind jij van dit werk en/of de nieuwe donorwet?

De lokale kapperszaak Dierking Coiffures #Arnhem, net verbouwd/uitgebreid met een heus barbier gedeelte, zette me aan werk. Hoewel ik zelf echt geen snor ambieer mocht ik daar toch geknipt worden. Al pratende hadden we het over mijn eerste stappen als kunstenaar 😉 zodoende … . Benieuwd hoe het straks aan de muur hangt? #IpassBy🎨